Agilitybilder fra Arendal

Jeg hadde ikke med noe objektiv som egner seg for agilityfotografering, men mens jeg ventet på premieutdeling fredag ettermiddag, la jeg meg på magen i solen og knipset litt med vidvinkelen. Ingen bilder å være stolt over, men folk pleier å være glad for bilder av seg selv og hunden sin, så jeg legger dem ut likevel. Du kan finne dem i dette facebook-albumet (LINK). Men husk at dette er MINE bilder, du kan ikke ta dem, bruke dem, publisere dem, eller ta noen form for credit for dem uten MIN tillatelse. Forresten er facebook-kvaliteten skikkelig crappy (de komprimeres, fargemettes og skarpes opp alt for mye), så hvis du ønsker deg bildet i ordentlig oppløsning og med brukbare farger, eller hvis du har lyst å bruke det på nettside etc, kan du sende meg en mail.

One Comment on “Agilitybilder fra Arendal

  1. Fine bilder du tar da:) Skjønner hunder, kjente faktisk et par tre av de folka igjen fra hundeklubben her jeg bor;) hehe, liten verden vi lever i:P

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: