Trening på Gulset

Orkan fikk jobbe med en kort hopp bane med diverse serpentiner og threadler (Jippi, bra fart!), slalåmselvstendighet (Jippi, kjempeflink! Fullførte alt!), og makaronitunneler fra baksiden (Jippi, han snudde ikke en eneste gang, og hadde bra driv!). Tungt underlag for ham, og noen av hindrene på mediumhøyde. Et riv, ellers veldig bra. FlinkKan ❤

Kuling fikk jobbe en økt med tunnel rett frem vs brå sving ut (stillhet vs Ku-ku-ku-ku-ku), og to økter med selvstendighet, fremforbyttekombinasjoner og sånt (smallhøyde). Han hadde veldig bra driv og fart! Ikke at han har hatt dårlig før, men kanskje mitt fokus på det de siste dagene har påvirket forventningene hans litt? Moro i hvert fall, han er fin, og litt sprø, Lulen min :-p

Bris fikk teste slalåminnganger (flink!), fremforbytte/selvstendighets-sekvenser (flink!), og jeg testet også å sette opp noen av hindrene på large-høyde. Det ble for vanskelig, hun gikk rundt eller under. Kan ikke klandre henne, hindrene der oppe har bare tre høyder, og hun har ikke selvtilliten til det. Men bra å ha prøvd litt, da vet vi hvor landet ligger. Hun har hoppet så høyt før, men er ikke i toppform fysisk, og trenger mer trygghet og teknikk. Stolt av frøken pus, tross at vi ikke har trent nevneverdig sammen på et år, føltes det ganske synkronisert å gå med henne. Men det beste av alt – hun lekte som en liten engel med revehalen som Orkan har fått av Siv (www.amokk.no), enda åtte hunder og førere satt og så på henne! Jeg ble rent rørt og veldig glad, gitt 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: