Kuling 10 mnd: bend work og høyde

Høyde: bump-6-bump-10-hopp 20-50. Vi trener ikke mye på dette, han skal få bli eldre først, men jeg vil gi ham en tidlig idé om øvelsene og litt selvtillit på hindrene, også når høyden øker. Synes han takler det godt og balansert, men han hopper unødvendig høyt over de laveste. Liker at han samler vekten rundt det første frambeinet som tar i bakken, synes det ser velfordelt ut.

Bend work: Bakbena er mye mer med enn før! Men han skal få jobbe litt med slice, for å kjenne på avstanden mellom bakbena i takeoff-øyeblikket. Her hvor bend’en er veldig høy (35 cm) tar han av med samlede bakben, og det er forsåvidt ok, så lenge han bruker dem bra til å pushe fra i landingen og får et effektivt steg fremover.

Fortsatt masse å jobbe med, men kjempegøy å se at han lærer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: