Fortere, fortere!

Det var verken tull eller tilfeldig, det jeg sa om at Kuling har tatt i bruk noe ekstra intensitet jeg ikke har sett før! Kjørte en stor, åpen dobbelboks med ham på Sem i går, og rakk ikke NOEN av de framforbyttene jeg hadde planlagt. Han går fort, rett og slett! Kommer til å trenge noen killer-bakbytter med den hunden… 


Dyttefeltene ble fint overført til lav bom, og han beholdt tryggheten når vi hevet den til normal høyde. Bra fart over hel bom, men trøbbel med å bremse opp godt nok. Derfor skal vi jobbe mer med vektforskyvning før vi prøver det igjen, jeg vil ikke at han skal begynne å bremse for tidlig.

Orkan jobbet med fartssaker i dobbelboksen, makaronitunneler fra baksiden, og slalåminnganger + forstyrrelser. Han bommet og gikk rett til 2. inngang når han kom fra kl 7 (og da starter slalåmen fra 12 og går til 6, altså!), hvis jeg ikke fulgte ham godt opp. Generelt var han både flink og rask, samtidig som jeg merker at risikoen for at han plutselig blindbytter meg til en off-course tunnelinngang øker betraktelig når han blir mer intens 🙂

Sigurd trente med Bris, som først mente at løpetisper kanskje var mer interessant enn tennisball, men jaggu om han ikke fikk henne med seg på notene! Jeg er så imponert over dem, begge to 😀 (Bris har ikke villet SE på baller engang, eller andre leker for den sakens skyld, frem til nylig…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: