Lille Lu har vokst!

Vel, han har ikke skutt i været siden han var et halvt år, men han strekker seg faktisk litt enda. I dag fikk jeg ham til et sted mellom 54 og 56 cm (la oss si 55 for ordens skyld), og 17,4 kg. Det begynner å bli hund av valpen min 🙂

Bildet tok jeg i anledning familietreffet på søndag. Tror Kuling prøver å si noe sånt som at “Hvis jeg står her og er vakker, kan du stille skarpt på meg, i stedet for de gærningene som leker?” (gærningene er forøvrig søsknene Waylon, Vips, Ellie og rumpa til mamma Tina).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: