Kristiansand – lørdag 7. mai

I går var vi i Kristiansand. AG2-løpet gikk vi to ganger, da vi ble disket på første forsøk, uten at noen forsto hvorfor (ikke dommeren heller). Endte med fem feil; jeg hadde planlagt en decel som ikke ble noe av (gled fremover tross fotballsko), og Orkan sprang pent rundt hinderet… Hopp3 dro vi, uvanlig nok, på oss et riv. Pyttsann, sånt skjer. Ellers veldig fornøyd med det løpet. Moro å komme i mål og få skryt for at den lille gule går fort 😀

Jeg tok en del bilder i går, du finner dem her (KLIKK). De er vanmerket og lavoppløselige. Hvis du har lyst på et eksemplar til privat bruk (hjemmeside, blogg, på veggen etc) koster det 200 kroner, og kan du sende en mail til : ingerid.klaveness@gmail.com med hva du vil ha. Bilder til publikasjoner koster mer.

Noen smakebiter:

One Comment on “Kristiansand – lørdag 7. mai

  1. Å det var nydelige bilder med nydelige hunder:-) Blir alltid inspirert av å stikke innom bloggen din!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: