Vi har kjøpt hus!

Enn så lenge ligger annonsen her: http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=28110906
Sånn ser huset ut fra streetview (legg merke til agilityplenen!):

6 Comments on “Vi har kjøpt hus!

 1. Fantastisk koselig hus, gratulerer! Tar meg gjerne en treningsrunde i hagen når jeg er på de kanter;)

  Like

 2. Hei!
  Vi er de nye naboene deres(det gule huset nærmest), og vi har en lapsk vallhund som heter Tinka! Hilste på dere på Kongsberg, våren 2009, tror jeg det var. Har funnet fram til bloggen din via Sigurd sin, da jeg følger litt med på lapske (super rase!!). Så vidt jeg vet er det bare 3 lapske vallhunder i Telemark, og nå blir snart to av dem naboer:-) Og på andre sida av vegen bor en border collie! Ta gjerne kontakt om dere har lyst! Dere er iallefall velkommen til Helgen!
  Hilsen Olaug og Tinka m/fam (olaug.teigen@hotmail.com)

  Like

 3. Line: kom, kom! Vi har gjesterom!
  Ida: jepp!
  Olaug: NÅ ble jeg GLAD! Tenk å få hundenaboer! Gleder meg til å hilse på dere, og vi gleder oss også veldig til å ta i bruk turområdene 😀

  Like

 4. Hei=) ja her i Helgja går jungeltelegrafen…;P velkommen til bygda! Koselig med nye folk! Og da spesielt med hundefolk! Jeg bor i Hjelsethvegen bare et stenkast unna dere. mannen min og jeg leide huset dere har kjøpt tidligere. Jeg har for øyeblikket en hund som jeg trener en god del med, både lp og agility, og noe freestyle. Herlig! er nkk instruktør og lever virkelig for våre 4bente venner=)er ikke så god på ag enda,jobber med å få kontrolert fart… farten er der, men ikke så mye kontroll;D trener jevnlig på spanielklubben, men drømmer om egen ag bane i hagen, må bare få tid! og utstyr er fryktelig dyrt…. har noe, men det er ikke mye å skryte av. Legger igjen mailadr og tlfnr, så ta gjerne kontakt for en hundeprat, eller annen prat=) mailadr: vanja.mathias@hotmail.com tlf: 97044213 mvh Anne Tone L Stensrud og den gærneste hunden i Helgja: Nemi

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: