Varm valp, 19 kg!

Haha, for en tittel :-p

Veide Kuling i dag, og han er 19,4 kg. Det går oppover med vekten hans i hvert fall! Engasjementet hans har derimot vært lavt i det siste. Såvidt jeg forstår, er han rett og slett for varm. Enda han har lite pels (forøvrig er pelsen hans endelig såpass at jeg kan vise ham offentlig uten å skjemmes). Joda, han jobber. Og joda, han leker. Men han henger ikke godt nok i leken (innimellom vinner jeg drakampen), og han løper ikke så fort som jeg vil. Han har massevis av trøkk innabords, men for tiden er det litt mer krevende å lure det ut av ham enn jeg hadde blitt vant til. Han funker faktisk best når han akkurat har badet (og er kald).

Det gir seg ikke så mye utslag for hoppteknikk- eller lydighetstrening, men for nesedyttene blir det trøblete. Da trenger jeg fullt fokus og full sprut. Jeg har nemlig funnet et godt delmål, som presser meg litt; på Stav skal vi vise Mari hvordan dyttene ser ut (inkludert bevegelse fra min side). Da kan det ikke se dårligere ut enn siste film jeg la ut, og ærlig talt har vi trent lite på det (og glemt en hel del) siden dengang. Nå skal her dyttetrenes, og dermed skal det tydeligvis bades en hel del mellom øktene også 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: