Sandefjord, lørdag 18. juni 2011

Det ble ingen resltater å skryte av i dag; to disk. Men jeg er fornøyd med mye av det vi gjorde utpå banen, så får resultatene være så teite de bare vil!

Orkan hadde solide, trygge felt i agilityklassen, og tiden kunne i teorien hold til cert. Men jeg sende ham først rundt et hinder han skulle over, og deretter disket jeg oss frivillig for å belønne en perfekt slalåminngang (dårlig handling, vanskelig inngang, Orkan fortjente cred for den, han som ikke alltid har ment at det er verdt det å ta slalåmen på konkurranse!).

Hoppklassen disket vi etter hinder 3, og jeg tør påstå at dette var en disk Orkan må ta på sin egen kappe. Han lot rett og slett plent være å reagere på en meget tydelig threadle (og tok dermed hinder 4 fra baksiden). Men resten av løpet gikk kjempebra (særlig perfekt fart og selvstendighet i en passasje hvor jeg dermed fikk plassert meg perfekt til en vågal serpentin), så jeg klarer igrunn ikke å være særlig misfornøyd med disken (vi får vel bare gå tilbake til first arm reward-leksene våre igjen).

Alt i alt – møkkaresultater, bra vær, fin Kan 🙂
Og i morgen er det på’n igjen (selv om været er spådd å bli betydelig fuktigere enn i dag).

Må forresten også nevne at Kuling har vært en engel i dag! Han har stort sett sittet i bånd sammen med meg utenfor teltet. Ikke noe stress på løpende agilityhunder noen meter unna, han har lurt sikkert 20-30 mennesker til å komme bort og kline med ham, og han har ikke vært sur på noen av de passerende hundene. I tillegg trente vi litt nesedytter og tørrhandling på slutten av dagen. Gøy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: