En dårlig dag på agilitybanen

(Advarsel! Det kommende innlegget inneholder krafuttrykk, og kan oppleves som støtende av noen lesere. Viewer discretion is advised.)

I dag har det pissregnet i Sandefjord. Orkan er som kjent ikke så veldig glad i vått vær (han tisser helst på terrassen hvis det er fuktig i gresset), men stort sett pleier det å være mulig å få ham igang. Ikke i dag. Han nektet å komme ut av buret, og var umulig å få igang ordentlig på oppvarming (tross god hjelp fra Lise og Marita). Uten fokus, ingen god agility. Noe fikk vi da til, men han kunne konsekvent ikke slalåm (faen!). Jeg aner ikke om det er mulig å lære Orkan at det ikke er spesielt farlig å bli våt på labbene. Jeg har i hvert fall ikke lyktes hittil.

Når det nå i tillegg er meldt masse regn til Stav-stevnet kommende helg (som jeg allerede har betalt 800 kroner for, bare i startavgifter), føles det igrunn som jeg like gjerne kan bli hjemme. Igjen: faen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: