Det løsner med dyttene! Og bakbytter :-)

Plutselig kan Kuling springe over hele bommen, og stoppe fint i dytteposisjon. Han tåler også en hel del forstyrrelser (særlig bevegelse fra meg har vært vanskelig), og det går rett og slett så fint fremover at jeg er direkte imponert over den lille Lu’en!

I dag har vi også trent litt på bakbyttesaker. Den lille, skjeve strandplenen her får såvidt plass til en sånn kombinasjon (og i kveld tar vi over det nye huset, så vi får straks en svææær plen å trene på!):

Variasjon mellom 12A og belønning kastet til punktet X (blå linje), 12AB (rosa), og 12C (grønn) (alt på venstre side) gjør sistnevnte veldig vanskelig. Han forsvinner gjerne rett frem over A uten å ofre meg en tanke. Ikke vanskelig når vi har repetert det litt, men hvis vi kjører blå linje først, kan han bli litt for sprø til å tenke seg om.

Som kjent tenner Lu veldig på min bevegelse, og belønning i RZ er ikke verdt like mye som å løpe, alltid. “Men det er jo så kuuuult!” Her må jeg tenke litt annerledes enn med Orkan. Det holder ikke å stå stille og la ham løpe omveien tilbake til belønningen, han må feiles og tusle tilbake til start for at det skal bli kjipt nok å gjøre feil til at han gidder å prøve noe annet neste gang. Altså, jeg kjefter ikke på ham, men han får ingen belønning når han bare spurter avgårde uten å følge med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: