Puslerier i vårt nye hjem

Huset skal få sin egen merkelapp her i bloggen! Dagens aktiviteter handler i stor grad om å vaske ut av huset i Brevik, men jeg pusler litt hjemme på formiddagen. Har forsøkt å bekjempe en gjenstridig spirea (som insisterer på at den hører hjemme i agilityplenen min). Følte meg egentlig snill, som graver den opp for å flytte den til et annet sted, men hvis den skal fortsette å være så vanskelig blir den nok heller klippet ned og kompostert…

Har lett litt på nettet etter hundesenger i passende farge som stuen (brun, beige, etc). Lurer litt på disse i BiaBed-stil fra Hööks (med hvite saueskinn oppi), men vil gjerne ha andre forslag også!

Vi kjøpte kjøleskap i går (etter diverse diskusjon med Elkjøp, fordi det vi bestilte ble forsinket med tre uker) – endelig kunne vi handle mat, og spise det vi har lyst på! Feil årstid å være uten kjøleskap…

Nå går turen til ClasOhlsson, og videre til huset i Brevik. Det gjelder bare å passe på å ta det litt med ro også…

2 Comments on “Puslerier i vårt nye hjem

  1. Tror bäddarna blir väldigt snygga, tänk dock på att alla bia-liknande bäddar med sömmar i botten riskerar att bli väldigt kortlivade om hundarna bäddar det minsta. Rally är lätt manisk på det området, så jag köpte billiga och sömfria bia-kopior på citypet (tror jag det var), funkar superbra och har hållit ett par år nu 🙂

    Like

  2. Vi har også noen aktive beddere, men har en svart biakopi (med sømmer) som har levd en stund her. Ritkignok med tannmerker fra Kuling, den tåler ikke å bæres omrking på… Mulig at ekte skinn tåler litt mer…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: