"En hel år"

Det merkes ikke noe særlig at Kuling har blitt “en hel år stor” (som han selv ville sagt det). På mange måter kan man vel nesten si at han ikke har forandret seg så veldig mye siden han flyttet hjem til meg, ni uker gammel (og godt er det, han har vært bra hele tiden!):

Flere bilder av den ett år gamle valpen (ja, for han kommer nok til å være “valpen min” en god stund til), kan du finne i dette albumet (KLIKK). Som kloke Sofia sa: “Man behöver inte skynda sig att bli vuxen ♥”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: