IKEA og sy liftgardiner?

I dag skal vi “en tur” på IKEA. Det er noen timer å kjøre (Kristiansand og Oslo er like langt), så når vi først drar, prøver vi å gjøre det ordentlig. Dvs solid huskeliste fra ikea.no. Den er allerede oppe i over 15 500 kroner, så vi får prøve å ikke komme på for mange ekstra ting underveis…

Til stuen vil jeg ha liftgardiner, fordi det står møbler (skrivebord, sofa, spisestuebord etc) under vinduene. Men jeg har ikke funnet noen fine (lyse, med svakt blomstermønster) i riktig bredde. Trenger 175, 155, 2*135 og 110 – ikke akkurat standardstørrelser. Så jeg lurer på å sy selv. Noen som har gjort det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: