For fort frem = steg tilbake

Jeg ble ganske ivrig da jeg oppdaget at jeg hadde lært Kuling slalåm på bare to dager. Når jeg blir ivrig går det gjerne litt fort i svingene, og i dag morges fikk jeg straffen for det – noen innganger hadde blitt litt trøblete for den lille Kulingen.

Fysj på meg, jeg lovte jo å ikke haste med dette! “Men det er jo så gøøøøy!” som han sier på reklamen. Og det er det jo. Men enda morsommere enn rekorthastighet på innlæringen, er jo tross alt en perfekt slalåm i år etter år.

Planen for i dag var dermed å gå litt tilbake, åpne portene noen cm, og proofe vanskelige innganger. Vi skulle lage den utlovede “steg fire-videoen”. Men Kuling gir ikke 100% i dag. Han jobber, men ikke like intenst som han pleier. Og han kommer helst ikke tilbake med leken. Jeg vet ikke om han er sliten, støl etc, han har jo tross alt brukt noen uvante muskler de siste dagene. Det kan også være varmen. I alle tilfelle tar vi en fridag, en lang tur i skogen, og slapper av. Kanskje vi prøver litt i kveld, når det er kjøligere. Får se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: