Kuling lærer slalåm – episode fem

Vi har ikke trent noe særlig de siste dagene, jeg har hatt fullt opp med montering av kjøkkeninnredning… Dermed har det ikke skjedd så mye spennende heller, men film skal det bli likevel! I dag har vi lekt litt med proofing av diverse innganger på fire rette pinner. Tror vi er rimelig klare til å gå videre til å ha et hoppehinder foran, eventuelt gå opp til seks pinner først.

Det vanskeligste for Kuling akkurat nå er å samle seg når han (og jeg) kommer i stor fart rett på. Han har lært fra trinn én å samle seg fint når han kommer fra vanskelige vinkler, men at han må bøye kroppen også når han kommer rett på, er nytt nå som pinnene står helt rett. Når det i tillegg er fryktelig spennende at jeg løper sammen med ham, blir det feil innimellom. Men det er ikke verre enn at det skal trenes på! De fleste handlere har jo kapasitet til å løpe fra hunden sin i slalåm, og jeg vil ikke bli en av dem som må vente på hunden og dermed ikke få plassert meg ideelt. Det samme gjelder forresten kontaktfeltene. Det skal nok en HEL del proofing til før Kuling stopper pent samme hvor fort jeg løper!

2 Comments on “Kuling lærer slalåm – episode fem

  1. Woho! Fire retter pinner og godt på vei til forståelse for inngangene etter så lite trening! 😀 Ser fram til løpe-proofing!

    Like

  2. Ja, det har gått veldig fort. Gøy å teste med hinder foran ute nå i kveld, det ble plutselig noe helt annet, sa han. Litt uvant, for de andre hundene jeg har prøvd med, har ikke vist noen forskjell i det hele tatt. Men nå måtte alle innganger gås igjennom og kontrolleres at de faktisk ER det samme også med hinder før :-p

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: