Kulings slalåm – episode seks

Vi har lekt oss med kameramannforstyrrelser, at jeg løper ved siden av, og flere hindre. Filmet ikke at jeg økte antallet pinner, men satte rett og slett to sett med fire pinner etter hverandre, gradvis nærmere, og hadde dermed åtte. Jobber nå mest på seks, fordi det gir meg kombinasjonen av kort slalåm og dermed belønning for gode innganger, men samtidig lang nok til at det krever at han virkelig samler seg og jobber med bra teknikk. Jo lenger slalåmen blir, desto større blir fristelsen til å poppe ut for å følge min bevegelse. Det går fortsatt både jevnt og fort fremover. Kuling er virkelig KUL å trene med! 

Som dere ser på filmen har verdens snilleste nabo vært på besøk med motorsag. Vi graver røtter og hugger vekk stubber nå, og skal få sådd gress snart. Jippi for verdens fineste hage!

Har også lagt ved et bonusklipp av Bris, som har lært seg å singelsteppe. Trodde ikke at den lille kroppen hennes skulle få til det, men ved diverse triksing med kortere avstand mellom pinnene osv, fant hun ut av det til slutt. Fin frøken 🙂

One Comment on “Kulings slalåm – episode seks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: