Sånn kan det se ut (Kuling lærer slalåm – episode syv)

Gøy at så mange følger med på Kulings slalåminnlæring! Det inspirerer meg til å filme mer av treningen enn jeg ville gjort ellers. Flere etterspør film av hele økter. Selv synes jeg det er kjedelig å se på at andres hunder leker, men la gå – her har dere en komplett økt. Et drøyt minutt med trening. Fire repetisjoner, 100% suksess.

Jobber vekselvis med å stikke fra ham, og å pushe litt på linjen i bakbyttene. Bakbytter er relativt nytt for ham, men etter en feil på første forsøk, tok ham poenget, og blir i slalåmen selv om jeg stikker langt sideveis. Noen av forstyrrelsene blir lettere å jobbe på i full 12-pinners slalåm, men foreløpig vil jeg holde meg til seks pinner for å bygge mer selvtillit og trygghet på oppgaven. Han er jo tross alt bare en liten, liten kållis ❤

2 Comments on “Sånn kan det se ut (Kuling lærer slalåm – episode syv)

  1. Jøss, dette går jo vanvittig fort framover fortsatt! Utrolig imponerende!

    Like

  2. Ja, det går jevnt fremover. Men litt bakover iblant også. Hvis jeg prøver å trene midt på dagen, når det er ordentlig varmt, kan han plutselig ikke innganger fra den ene siden, eller begynner å hoppe over pinner. Så vi har mye igjen å gjøre!

    Jeg prøvde meg på 6+6 i går, for å gi ham en forsmak på behovet for rytme og teknikk. Men da kunne han plutselig INGENTING. Dum som jeg var, hadde jeg prøvd det da dagen var på det varmeste, og det hjalp nok ikke akkurat… Så nå er det tilbake til seks enkle, proofing av innganger, og bygge masse moro. Det gjelder å sørge for at han har forventing til at det skal være gøy, det her!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: