ingerid.no

Ja, da jeg oppdaget at det domenet var ledig, kunne jeg ikke dy meg. Selv om det var litt styr å få det til. På høy tid at jeg registrerte enkeltmannsforetak uansett, siden jeg har noen små håp om å bli frisk nok til å holde litt kurs og ta noen frilansjobber etter hvert 🙂

Jeg var ganske usikker på å ha bilde av meg selv i banneret, men når adressen er som den er, ble det som det ble. Eller noe sånt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: