Slalåmoppdatering

Litt trening ble det likevel, Kuling sa at han hadde så lyst, så lyst! Og så var det på tide å oppdatere status på slalåmprosjektet. Eller, det er vel strengt talt ikke noe prosjekt lenger, Kuling kan slalåm. Men vi generaliserer på bevegelse, vedlikeholder innganger, og håper på teknikk. For (som videoen viser) har han ikke helt bestemt seg for hvordan han skal stokke beina sine enda…

4 Comments on “Slalåmoppdatering

 1. Veldig kjekt å få se 2by2 metoden steg for steg slik du har gjort Ingerid! Overbevisst meg ihvertfall om hvordan min neste hund skal lære slalom 🙂

  Ses på noen stevner i September eller?

  Like

 2. Vil heller anbefale Susan Garrett's originalvideo, altså. Her forklarer jeg jo ikke så mye av hvorfor jeg har tatt de valgene jeg har tatt, samtidig som jeg har tilpasset metoden til Kuling. Men absolutt – han er den tredje hunden jeg har lært slalåm fra start til slutt med denne metoden, og jeg synes rett og slett den er genial!

  Jeg skal til Nes (Finstadbru) og til Fredrikstad de kommende helgene. Så har jeg ikke planlagt noe mer, men tipper at det blir tur til Arendal også 🙂

  Like

 3. Hehe ja den blir nok kjøpt inn også tenker jeg (DVD'en) men synes videoene dine ga meg et godt innblikk i metoden som gjør at jeg vil lære mer om den ihvertfall.

  Har ikke bestemt meg om det blir Bergen eller Arendal 3 helgen i September, men heller mot Arendal. Bedre campingmuligheter 🙂

  Like

 4. Arenda, Arendal! Var så fornøyd med stevnet der i våres, at jeg helt klart velger det. Selv om det er i Indre Østfold også samme helg. Så sees vi der 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: