Orkan krever

Orkan er noen ganger en slitsom hund å trene. Og kanskje enda mer slitsom å satse på. Innimellom får jeg veldig lyst å pensjonere ham. Akkurat nå har jeg det sånn. Og på Stav hadde jeg det sånn. Han bare ville ikke, rett og slett. Uten noen annen grunn at det er noe som passer ham bedre enn det jeg foreslår. Rimelig demotiverende at han plutselig ikke kan noe av det jeg har lært ham, når det er tre dager til neste konkurranse. Gleder meg ikke.

Jeg liker at Orkan har personlighet. Litt som at jeg liker at Sigurd har egne meninger (om alt fra interiør til blomsterbed). Jeg har faktisk ønsket meg en mann med meninger. Men at han skal ha egne meninger, da gitt? Unødvendig! Det samme gjelder Orkan.

Jeg tror at Orkan ville gjort det bedre på agilitybanen med Sigurd enn med meg. Jeg blir sliten av utfordringer, Sigurd blir inspirert. Jeg er riktignok en bedre handler, og mer gjennomtenkt i treningen. Men Sigurd får Orkan til å gå fortere, ved å være sprø, gæærn og rask selv.

Det gjenstår bare å overbevise Sigurd om at det er en strålende idé å begynne å konkurrere agility.

4 Comments on “Orkan krever

 1. Hei=) håper det går bra i det nye huset!=) Går stadig forbi og ser den fine banen din. Har en fin bane hos meg og=) har ikke så mye utstyr enda, men en flott bom, slalom, pølse, hjul, og endel hopp. bommen er jeg spesielt stolt av. skikkelig proff:D Skal etterhvert få starta på vippa, det blir bra. Som sagt er det bare å si i fra om du har noen interesse for å trene litt sammen.Jeg er nok foreløbig ikke så seriøs i treningen, men synes det er kjempe gøy,og kanskje, kanskje jeg engang vil konkurere( nerver sv stål er noe jeg desverre ikke er i besittelse av, noe som da i høyeste grad gjør seg gjeldende..)Håper vi sees=)Hilsen Anne Tone

  Like

 2. Jeg har faktisk tenkt masse på at jeg skulle invitert deg over en dag. Det har bare ikke helt blitt noe av, vi har fortsatt pappesker litt over alt, og banen er bare brukbare flekkvis, siden vi har gravd opp stubber og busker og sådd nytt gress her og der…
  Men kanskje jeg kunne kommet en tur ned til deg en dag?

  Og jada, vi trives 🙂 Har bare ikke kommet helt i orden enda. Det nærmer seg, men lekkasje fra taket da det regnet som verst her, og tett kloakk etc, har gjort at ting tar litt ekstra tid…

  Gleder meg veldig til å få gjerdet inn hagen, så hundene kan få litt mer frihet! Da blir det nok også mer treningsvennlig her.

  I kveld skal vi på medlemsmøte i Bø og Sauherad Hundeklubb, det blir litt omorganisering og antagelig nytt styre. Er du medlem, og skal du dit?

  Like

 3. Hei=) Nå skrev jeg akkurat en laaang kommentar, og så sletta jeg hele greia… æsj!Vel jeg får prøve på nytt.. Begynner med d siste først. Jeg r ikke medlem i den klubben, så jeg vet ikke hvordan d r der. jeg er medlem i spaniel klubben, de har treningsfelt på Solum, et stort flott område=)Vi har fast ag trening hver torsdag som er åpen for alle medlemmer,pga det, kan du kanskje skjønne at kunnskapsnivået er veldig variert. Hvis man skal få noe ut av det må man virkelig ta ansvar for egen trening, og være veldig strukturerte. Men vi som trener er en kjempe flott gjeng, med mye humor og selvironi.. Noe som er livsviktig når det kommer til trening av hund…;P Vi hjleper hverandre så mye vi kan, og jeg tror jeg kan si at vi tar godt vare på hverandre, samt hverandres hunder.Det er også ofte vi møtes utenom torsdagene for trening. Jeg har også full tilgang til utsyret der. En av de betrodde;P Du er naturligvis hjertelig velkommen til å komme hit også, Jeg bor på Hjelsethvegen 12, til høyre etter postkassene, så rett fram. Tror ikke du unngår å se banen…Det er også kjempe fint å gå ned til vannet her, gjør det ofte iom at jeg har en hund etter vann..Deilig å få tryggheten av å gjerde inn tomta, vi skal det etterhvert vi og.Da sees vi kanskje plutselig=)klem Anne Tone

  Like

 4. Ah, der har jeg kjørt forbi en gang! Har spanielklubben noe agilitytrening innendørs om vinteren? Jeg leter desperat etter innetreningsmuligheter…

  Nå har jeg deg jo på facebook, så kan vi drodle videre der om turer eller trening. Skal konkurrere begge de kommende helgene 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: