Nes, HundCampus, Klickerklok, Vappu, Shanti – og avgårde igjen!

Jeg har vært på en aldri så liten (impulsiv) miniferie! Kort oppdatering, snur i døren for Fredrikstad (NTK-stevnet).

Først var det Nes. Orkan gjorde tre dårlige og tre gode løp. Sånn sett fornøyd. Men tidene i de gode løpene holdt ikke til mer enn fjerde plass som best, to sekunder fra certet. Det er utrolig frustrerende, og jeg mister helt lysten til å konkurrere med Orkan… Selv om han altså egentlig presterte ganske bra.
Ida med Ben og Maja (som trener litt her hjemme hos oss) gjorde mye bra, her et bilde inkludert Majs og premie:

 Så bar det videre til HundCampus. Litt søvn, og en lang, herlig tur i skogen med verdens beste Anniken. Blåbærpai hos Jessica, valper hos Jeanette. Og vin med gode venner på Herrgården. Selvsagt får Orkan være med på restaurant! Han fikk til og med smake på paste med reker. Vin fikk han derimot ikke:

Deretter Klickerklok. I egenskap av Fannys personlige oppvarmer, ble det mye gåing, og beinhinnebetennelsen min informerer om både ditt og datt. Men jeg fikk med meg en hel del av avansert hoppteknikk-kurs med Vappu. Vappu er en god instruktør, og hyggelig attpåtil! Godt å treffe gamle venner igjen her også. Fanny, Thomas, Karine, Catrine, Bodil og Bjørnar. Og flere.

I tillegg fikk Kuling møte sau for første gang. Først litt skummelt, men deretter bare veldig, veldig gøy. Helst ville han rast rundt og fått dem til å springe hele natten, tror jeg. Altså ikke umiddelbart en fin, rolig stil – men han gjorde heller ikke noe dumt mot sauen.

Et bildebevis på Orkans manipulerende evner: Bjørnar holder paraplyen, Bodil holder schipperken. Snakk om service i regnværet!

Og så hjem igjen, da. Her har vi Shanti, for hennes mor og far er på tur ute i den store verden. Hun flørter med Orkan, som blir totalt perpleks og ikke våger å røre så mye som et lyebryn:

Nå får jeg vel returnere til klesvask og pakking. Har egentlig ingen forventning til Fredrikstad-stevnet, men bøttevis med inspirasjon til å trene hoppteknikk med Kuling. Jeg har lovet bilder av skisser fra kurset, men det får vente til jeg er hjemme igjen.

Til helgen er det også Nordisk, hvor ikke bare Bodil, men flere fine venner skal delta. Jeg er spent, og ønsker dere lykke til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: