Debut og mesterskap

Jeg har lenge påstått at Bris er klar for å debutere, mens Sigurd på sin side har hevdet at hun ikke kan vippe (hun synes den er skummel), og at det kommer til å ta evigheter å lære henne det. Vel – nå har jeg meldt henne på et stevne, så vi har to uker på oss. I tillegg må hun bli litt mer vant med å hoppe høyt. Siden hun her liten og tung, er 65 cm mye forlangt av kroppen hennes…

Et stevne av den litt mindre sorten (Vestlandet), så kanskje, kanskje jeg klarer å overtale Sigurd til å gå med henne selv? Hadde vært gøy å få dem i gang!  Jeg har meldt dem på Arendal også, for sikkerhets skyld 😀

Bergensturen blir konkurranse for Orkan også. Det er ikke bare offisielt stevne, det er  Ungdoms-NM (NKKU-mesterskapet) i tillegg. Dette er det siste året jeg er ung nok til å delta, så jeg har lyst å gi det en sjanse. Når vi først er der, går jeg med dem begge i U-NM-klassene.

Dermed blir det både debut og mesterskap på samme dag for frøken Bevi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: