Video fra Fredrikstad

Kort sagt: VM i nesten!

AG3L lørdag: Nesten bra nok. Men Orkan fikk for seg at numerskiltet til pølsa kunne inneholde noe spiselig. GAH! Trodde han begynte å bli for rutinert til å gå på den der? Ikke. Vi fikk ikke vegring, og 3. plassen skulle holdt til cert. Hvis vi ikke hadde fått med oss et halvt sekund i tidsfeil. Enda mer irriterende at han tok seg en runde i starten, altså.

H3L lørdag: Finfint, til nest siste hinder. Bakbytte-threadle-bakbytte: skulle blitt stående litt lenger i den threadlen, gitt! Vanskelig timing. Dermed fikk vi en vegring. (Merket at jeg hadde en liten Greg sittende på skulderen, som ropte “Patience, patiene! Stand still on your threadles!” men jeg hørte ikke godt nok etter…)

AG3L søndag: Det pissregnet, og Orkan hadde virkelig ikke lyst. Jeg fikk med nød og neppe dratt ham gjennom banen feilfritt. Nok en tredjeplass, som hadde holdt til cert – hvis vi ikke hadde fått 0,3 i tidsfel. Utrolig surt! Vi har liksom aldri slitt med tidsfeil før! På den annen side – når det har regnet har vi vanligvis ikke fått til noe som helst (særlig ikke slalåmen), så på en måte er dette stor fremgang. AHGRRR!

H3L søndag: Rett og slett ikke raskt nok, og en hel del veldig store svinger. Svingene har forøvrig vært dårlige generelt i det siste. Vet ikke helt hva det kommer av, men kanskje det kan henge sammen med at han har fått mer selvtillit og tror mer på veivalgene, er mer stabil på linjene. Det eneste jeg er godt fornøyd med, er at han tok slalåminngangen. Den var vanskelig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: