Bris: frem mot debuten

For det første er Bris redd for vippa. Har puslet med det en stund, men ikke lagt nok innsats i det til å få noen stor fremgang. Nå har både jeg og Sigurd tatt tak, ute ligger en av plankene til bommen stablet oppå en sekk med jord, med en langpanne under enden (så det skal bråke litt når den lander). Bris synes fortsatt det er ekkelt, men kommer med jevne mellomrom over det – og da øker vi høyden litt. Jeg tror faktisk det kan ordne seg, men vi har bare ti dager å gjøre det på…

I tillegg er jeg ikke sikker på om hun kan hjul, mur og lengde godt nok. Mur er jeg faktisk ikke sikker på om hun har trent på i det hele tatt. Vel – antagelig, men jeg husker ikke. Og litt ekstra generalisering kan da vel umulig skade? Dermed ser det slik ut på plenen vår nå:

Handlingsmessig rekker man ikke å gjøre så mye på ti dager. Generelt kan jeg vel si det sånn at Bris er enten ganske treg, eller veldig selvstendig. Når hun først drar på, blir jeg ganske overrasket over veivalgene hennes. Mitt stalltips er at hun kommer til å være ganske treg på sin første konkurranse, så farten blir nok et større problem enn å få henne til å gå riktig. Men man vet aldri, hun er en liten lurepus 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: