Bergenskonkurranser: Bris lørdag

Lørdagen startet med debut for Sigurd og Bris. Jeg skjønner ikke helt hva som har skjedd med filmen, jeg finner den helt enkelt ikke blant filene fra kameraet (selv om jeg har sett den både på kamera og på skjerm, den er søkk vekk!). Både Sigurd og Bris gjorde i alle fall en kjempebra innsats! Sigurd med fotballskader (kne, ankel, tå) i det ene benet falt på den våte banen, og Bris fikk dermed med seg et riv. I tillegg ble hun overrasket over at vippen ikke var en bom, og litt annet småplunder. Men farten var bra, og handlingen fløt fint. De endte på en 11. plass, og fikk ros fra både kjente og ukjente!

Bris’ neste løp var junior-NM og agilityklasse, altså med meg som handler. Også her mangler filmen, men først det viktigste: vippe-passeringen var helt perfekt! Litt forsiktig, men med nydelig feltadferd og det hele 😀 Vi fikk også med oss en vegring på slalåmen (og muligens et riv, jeg husker ikke), men mange disket, så vi lå som nummer seks før hoppløpet.

Junior-NM hopp (finale): Bris gjorde en innmari fin innsats! Mye bedre fart og selvtillit enn i agilityløpet. Vi endte på en femteplass sammenlagt, ikke dårlig for en debutant, vel?
Bris’ siste løp for dagen var hopp 1 med Sigurd. Nesten perfekt, men en liten misforståelse på slutten ga dem en vegring:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: