Junior-norgesmester!

Dagen da vi gjorde rent bord!
Legg merke til at Orkan sitter på den premien han setter størst pris på 🙂
 Orkan startet lørdagen med ag3. Da briefingen nesten var slutt, oppdaget jeg at jeg hadde briefet feil! En nokså hakkete nødredning, men vi kom oss faktisk feilfritt igjennom. Vår første seier i klasse 3, med cert og det hele!
Junior-NM startet med agilityklasse. En ganske flytig bane, og tross vestlandsværet gikk Orkan som en fin, liten kule. Til og med svingene ble bra! Godt fornøyd, vi ledet med ca et sekund før finalen:
Junior-NM-finale (hopp), og jeg begynte å bli litt mør i beina etter mange løp kort tid etter hverandre. Det var bare å satse det vi hadde, løpe så fort beina holdt, og jaggu var det ikke nok! Vi vant løp nummer tre for dagen, og kan heretter kalle oss junior-norgesmestre 2011:

Løp nummer fire for Orkan, hopp 3. Det meste fungerte ganske bra, men jeg var alt for langt bak til å rekke noe av det jeg hadde briefet, før linjen på slutten. Verken fremforbytte eller serpentin gikk å gjennomføre, så vi endte med en push-flick-bakbytte-aktig løsning, som utrolig nok ga Orkan en bra linje. Vi vant igjen, og Orkan fikk nok et cert!
Helt på slutten av dagen fikk Sigurd låne Orkan til en åpen hoppklasse. Orkan var litt sliten, og lette veldig etter meg. Orkan er vant til at når Sigurd varmer ham opp er det fordi jeg skal overta på startstreken. Man ser på filmen at Orkan leter etter meg med blikket flere ganger… Det gjorde ikke jobben enkel for Sigurd, men han dro det i land, og de endte på tredjeplass.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: