Uken

Vi gjør ting sammen, Orkan og jeg. Denne uken har vi restituert sammen. Jeg var helt dau da vi kom hjem fra Vestlandet, og reiste meg knapt fra sofaen på noen dager. Orkan var dårlig i magen. Kombinasjonen diaré (skal ikke ha mat) og magesår (må ha mat) gjorde at det tok en stund før han kom seg. Vi lå rett ut, men sammen! Fint at det har vært Friidretts-VM på tv, så vi har hatt noe å la oss inspirere av 🙂

Etter hvert fikk vi samlet krefter til å gjøre ferdig gjerdet i den viktigste delen av hagen; der hundene slippes ut for lufting. Bris har hoppet over gjerdet alt for mange ganger, og med femti meter til riksvei 36, går det bare ikke an. Se, så fint det ble! (riktignok ser man bare litt fra gårdsplassen, jeg skal ta bedre bilder etter hvert)

Og så har jeg oppdaget at IKEA Stockholm rustfritt fat (LINK) som vi har på spisestuebordet, gir heftige refleksjoner og lysmønstre i taket. Liker!

 …og innsett at hvis ikke Kuling blir en god agilityhund, må jeg finne noe helt annet å skylde på enn treningsforholdene i hagen i hvert fall! (en del av plenen sett fra soveromsvinduet)

 Og sist, men ikke minst: jeg fant tallerknene som jeg hadde siklet på leeeenge, på halv pris! De var egentlig litt for dyre, men oioioi, så fornøyd jeg er! Masse inspirasjon til hjemmelagede supper kom helt gratis med på kjøpet. For eksempel potet- og purreløksuppe med strimlet spekeskinke 🙂

Sånn, nå skal vi restituere litt mer. Fortsatt sliten, dessverre…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: