Agilityplen i praksis

Jah, jeg har kanskje sagt det mange nok ganger, men jeg ELSKER hagen min! Kuling liker den han også. “Kult”, som han sier.

I dag satte jeg kamera på stativ i soveromsvinduet i andre etasje. Veldig fornøyd med farten hans, nå trener vi visst passe ofte og passe vanskelig. Det ser langsomt ut på filmen, men det skyldes nok mest kombinasjonen vidvinkel og filming fra kortsiden. To ting jeg liker veldig godt: han singelstepper slalåmen! Og så funker dyttefeltene veldig bra i bane, det har vi vel knapt testet før 🙂

8 Comments on “Agilityplen i praksis

 1. Supert å få trene hjemme! Den Bommen din var fin. Veldig praktisk til hjemmetrening. Tar ikke så stor plass. Det er nesten møne og bom i ett.

  Like

 2. Supert å få trene hjemme! Den Bommen din var fin. Veldig praktisk til hjemmetrening. Tar ikke så stor plass. Det er nesten møne og bom i ett.

  Like

 3. Jepp, det var akkurat det som var tanken – bom som ikke tar alt for mye plass. Kunne bygget den ut med en planke på midten nå (bare å bygge en ekstra fot og en midtplanke) fornå har jeg plass i hagen til det. Men det er egentlig veldig kjekt med en minibom!

  Like

 4. Ida: så bra!
  Siv: TAKK! *rødmer* Det føles bare VELDIG langt frem til han blir klar for konkurranse… Så jeg har vært litt demotivert i det siste.

  Like

 5. Ja, den har vært en drøm LENGE! Og jeg har ofret en hel del annet for å få den. Hadde ikke hatt råd til en sånn hage hvis jeg ikke aksepterte å bo nær en stor vei, langt fra byen, og i “feil” retning fra Skien (hvor Sigurd jobber) i forhold til hva jeg ønsket meg… Men det er verdt det! Synes Kuling også 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: