Dagens prosjekt

Jeg samler krefter til helgens stevne i Arendal. Dagens pusle-prosjekt er å lage en veske til trekkbeltet mitt. Jeg hadde nemlig et trekkbelte med rumpetaske, og trivdes veldig godt med det. Men det var alt for dårlig kvalitet, og varte ikke lenge.

Nå har vi både et originalt Baggen-belte, og en rimeligere kopi fra Hööks. Begge sitter godt, men jeg savner rumpetasken – og den tilhørende Baggen-vesken er dyr. Jeg tittet på den på Dyrsku’n (Hamar småfeservice eller noe sånt, de pleier å være omkring på utstillinger også), der kostet den over 500 kroner! Canis.no har den billigere, ca 350:

Men siden jeg liker å pusle med symaskinen min, har jeg gått for en annen variant. Billig rumpetaske fra ClasOhlson skal modifiseres. Holder på å sprette vekk beltet og de polstrede trekantene på siden, og så skal jeg sy på passende reimer så den kan tres på beltet:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: