Høststevne i Arendal: Orkan

Vi disket alle de offisielle løpene. Men vi disket faktisk tre av de fire på at Orkan gikk så fort at jeg ikke klarte å handle ham bra nok – noe jeg er veldig glad for! Hånd i hånd med økt hastighet har han begynt å gi *f* i handlingen min. Når han ikke reagerer som han skal, blir jeg nødt å for eksempel holde threadlene unødvendig lenge – og da blir jeg helt automatisk alt for sent ute i resten av banen…

Det eneste løpet vi kom gjennom var åpen hopp, der fikk vi tredjeplass og et skjerf med “talk to the paw“-trykk. Passer veldig bra, kan man si! (Bris valgte seg forøvrig et rosa skjerf med “VonBitch” under samme premieutdeling…)

Jeg må skjerpe meg, og være fornøyd med alt som faktisk er bra. Det hjelper ikke det aller minste å være skuffet:

6 Comments on “Høststevne i Arendal: Orkan

 1. Jeg synes også faktisk Orkan kan en hel masse, leser alltid om kjekke ting den lille gule kan på bloggen din jo 🙂

  Jeg pleier å si det som var bra først, og ta det som kunne vært bedre etterpå, try it maybe?:)

  Like

 2. Hihi 🙂 Egentlig er jeg veldig fornøyd med at Orkan har gått så bra denne helgen. Tre av de fire vi disket gjorde han innmari bra innsats.

  Det løpet hvor jeg var så misfornøyd, som klippet er hentet fra, var faktisk ÅH-løpet, hvor vi fikk tredjeplass. Så jeg klarer i hvert fall å glemme resultatene litt når jeg oppsummerer, og heller sammenlikne oss med oss selv.

  Men jepp. Det er kanskje mer fornuftig å liste opp det som var bra først. Problemet er at det er jo feilene man husker – den ene vegringen som gjorde at det ikke ble et feilfritt løp, for eksempel!

  Like

 3. I know the feeling.
  Ag løpet vårt idag fløyt så fint og feilfritt helt til slalom (hinder nr 11) og en høyt flyvende frisbee som Bella fikk øye på utenfor banen.
  Da synes jeg hun var passe duste-bikkje som kostet oss (tror jeg) vinnerløpet også fikk hun ikke tak i frisbeen en gang når hun løp ut midt i løpet… (kommer kanskje en morsom video ut av det der…)

  Like

 4. Det viktigste er at man er fornøyd, uansett hvordan resultatlista ser ut til slutt;) Flere av mine løp som jeg er veldig, veldig fornøyd med er faktisk løp hvor vi har disket.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: