Kulings … eh, konkurransedebut?

Jeg meldte på Kuling i åpen-klassen på lørdag, for å få kjent på hvordan stressnivået hans ble av å stå og vente på start, og belønne at han satt pent og så på riktig linje. Jeg var faktisk ganske nervøs, for det hadde blitt presisert blant annet over høyttaler at selv om det var en åpen klasse ville bruk av belønning i ringen bli slått hardt ned på. Jeg hadde jo ikke planer om å gå et eneste hinder, men likevel. At jeg var litt smånervøs var egentlig bra – det kommer jeg jo til å være når vi skal debutere på ordentlig også 🙂

Rett før vi skulle inn på start knakk en stor hund en av slalåmpinnene på oppvarmingsbanen. Det smalt skikkelig, og Kuling ble litt redd. Tror det var litt derfor han satt og tittet hit og dit da han ventet på startsignal, men alt i alt synes jeg han gjorde en god figur. Begivenheten ble selvsagt festet på film:


Jeg gleder meg til han blir klar for å konkurrere!

One Comment on “Kulings … eh, konkurransedebut?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: