Ikke helt feil, akkurat!

Det blir nok ikke helt feil å tilbringe en laaaaanghelg i Trapani, enda jeg godt kunne tenkt meg å delta på Norwegian Open i tillegg. Sjekk denne værmeldingen – jeg skal pakke sommerkjole og de hvite favorittsandalene!

Den firbente flokken (og huset) passes av gode venner, og jeg er både glad og takknemlig for å kunne reise fra dem uten å bekymre meg. Eller jo, jeg bekymrer meg faktisk litt for om Orkan kommer til å prøve å drite ut Karine på agilitybanen. De skal nemlig konkurrere i mitt fravær 😀

2 Comments on “Ikke helt feil, akkurat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: