Orkan gjør seg dum!?!

Fordi Karine har sagt at jeg må det, har jeg faktisk fått litt inspirasjon til å jobbe med svingene til Orkan. Jeg har jo visst lenge at ettersom han fikk mer fart, gikk svingene i vasken. Men jeg har ikke hatt lyst å trene med ham i hele sommer, egentlig…

Det handler ikke om verken fysikk/hoppteknikk eller forståelse/handling, men om motivasjon (som alt annet med ham… kremt!) så jeg prøver å rett og slett belønne veldig bra og veldig tight, og gi ham en vane/forventning. Ærlig talt vet jeg ikke hva jeg driver med, så hvis du har tips til ulike øvelser, blir jeg glad!

I dag satte jeg opp to hindre, det ene med tight wrap rundt vingen, belønning for ren post turn. Orkan fikk for seg mye rart om retninger, så jeg satte på bumps før og etter (så det ble en puppy bend) på det ene hinderet.

Første økten med dette var han litt uengasjert, så jeg satte ham inn og tok en økt med Kuling. Så spurte jeg om han kunne tenke seg å jobbe igjen. Det kunne han IKKE! Han krøp gjennom vingen, sprang rundt hinderet, mega-flicket i alle tenkelige retninger, kunne ikke leke, etc. etc.!

Setup vi testet i dag. Ønsker forslag på ulike svingeøvelser!

Ærlig talt. Orkan vet hva en enkel wrap er. Han vet også hva basic bend er. Hva i all verden er dette for tullete strategi? Han klarer ikke å lure meg til å tro at han er SÅ dum!

(Kuling var forresten veldig fin og tight så lenge bommen lå lavt, jeg tror det handler mer om fysikk enn om forståelse for ham, og motivasjon har han haugevis av! Men det var jo ikke det dette innlegget skulle handle om.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: