Utladet

Jeg er helt tom for … energi. Har ikke klart å finne ordene i hele dag. Nå sitter jeg og ser på at de bygger gjerder til premieutdeling på VM. Jeg håper, håper at jeg en dag får stå på den pallen der… Og aller helst, løpe en av de fantastiske seiersrundene til “stand up for the champions”.

Large-finalen var en merkelig følelse… Ingen av de jeg heiet på gjorde det egentlig bra, men likevel verdige vinnere. Roy Fonteijn fra Nederland vant, med finske Tuulia Liuhto og Punssi. Tredjeplassen gikk til russiske Elena Kochetova og Wi.

Jeg kommer til å huske Lisa Fricks fantastiske attitude da hun, etter at seieren glapp på et av de første hindrene, valgte å dra igang publikum, fullføre banen med jubel og hurrarop, og virkelig hause hunden sin opp i skyene. Han er heldig, Hoss! Mye heldigere enn mange jeg kanskje bør la være å nevne ved navn, som lar hunden få merke det år alt går rett vest.

Som arrangør synes jeg Frankrike har gjort en jevnt over dårlig jobb. Bra livesending, virkelig! Men håpløst underlag, for trang hall (utsolgt tidlig), ekstremt dårlig med informasjon (både for oss som ikke kan fransk, men faktisk på den franske versjonen av nettsidene også), og så videre. Det rapporteres om usportslig opptreden, og det ene med det andre. Håper VM neste år, i Tsjekkia, får en bedre ramme! Jeg har (som vanlig) store ambisjoner om å være der personlig!

5 Comments on “Utladet

 1. Jeg søkte opp Lisa Frick sitt løp hvor seieren glapp! For en attitude og lykke!

  Viser bare at å konkurrere og vinne ikke alltid er det viktigste men å gjøre det man elsker sammen med sin beste venn 😀

  Like

 2. Ja, neste år er vi der! Orkan hilser og sier at han godt kan tenke seg å gå lag, så jeg skal faktisk søke uttak, har jeg tenkt 🙂 Men uttak eller ikke – neste år SKAL jeg ned og heie!

  Lisas innsats er virkelig noe å lære av. Jeg tror det hun viste da hun tapte er noe av grunnen til at hun så ofte vinner…

  Like

 3. Jeg skal også til Vm neste år. Om ikke med hund så iallfall som supporter – en opplevelse som bare MÅ oppleves! 🙂

  Like

 4. Jeg har funnet nettsidene til neste års VM, og det er visst ca 14 timer å kjøre herfra (inkludert ferge) så meget mulig at det blir flytur. Bare de kommer med datoene, skal jeg lete etter et billig hotell i nærheten!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: