Veit, målt og funnet perfekt

Orkan veier 6,8 kg nå, og er faktisk akkurat der jeg vil ha ham. Jeg har tidligere ment at 6,5 var perfekt, men altså ombestemt meg. Mulig han har mer muskler igjen? Eller faktiksk meget mulig at badevekten min er unøyaktig. Den gir forskjellige tall på meg for hver måling (jeg veier jo meg selv for hver hund jeg veier), så litt unøyaktig er den nok.

Både Kuling og Bris veier rundt 18 kg. Kuling såvidt mer enn Bris, men de endte også opp med hvert sitt ulike tall på min vekt som skal trekkes fra, så om Lu veier 18,3 eller 18,0 er ikke helt greit å avgjøre. Bris kjennes tykk igjen (hun var jo fin for en uke siden, hva har skjedd? Lurer på om hun har funnet slakteavfall fra elg i skogen og mesket seg på…), Lu er i fin form men skal få mer muskler når skisesongen begynner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: