Cody

Cody, han er en fin fyr. En stor, ung border collie, som veier hele 28 kg uten å være feit. Litt kontrast til Kuling, som jeg syntes var stor da han ble veid inn på 18 i går… Ikke bare er han fin, han er flink også. Sikkert mest på grunn av sin flinke trener (som forøvrig blogger under det treffende domenet positivhundetrening.blogg.no), men det var ikke det som var poenget. Cody er snill med andre hunder, og veldig tydelig i språket. Så flink at han fikk til to sensasjonelle ting da han var på besøk:

1) Kuling gikk rett i lek da de møttes! Min lille Lu som etter at puberteten startet har vært veldig skeptisk til nye bekjentskaper, og helst holdt avstand. Med Cody er han bestis, og raser rundt som om han aldri har gjort annet 😀

2) Etter litt overtalelse fikk han Orkan (!!!) med på lek inne i stuen! Såpass utrolig at jeg måtte ta bilder. Orkan er ikke slem, han er bare veldig, veldig uinteressert, vanlgivis… Majesteter kan jo ikke leke med hunder av folket over en lav sko!

4 Comments on “Cody

  1. Bliss blir vel kanskje ganske lik den der i tegningene?

    syns forøvrig at våre hunder kan bli bestiser også, og leke søtt sammen!

    Like

  2. Jeg tror ikke Bliss får så mye prikker i de hvite tegningene, men man vet jo aldri. Kuling har fått noen svarte prikker på de hvite bena, så…

    De fleste av våre hunder er jo gode venner, da! Men det var rart med Cody, jeg trodde virkelig ikke at han skulle klare å få Kuling med på lek og moro så umiddelbart, Lu pleier jo å være ganske forsitkig…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: