Orkan, Tønsberg

Orkan startet dagen med et godt hoppløp, rent bortsett fra en skikkelig “stang-ut”-opplevelse på nest siste hinder. Linn og Ida hadde gjort en fremragende jobb med oppvarmingen (vi hadde startnummer én), og Orkan var både på og med (men dóg seg selv):

Agilityløpet var han ikke helt på. Sånn som han kan være, med (heldigvis!) stadig mer ujevne mellomrom (og takk til høyere makter for det). Utrolig nok ble det feilfritt, jeg måtte spørre Lee etterpå om vegringer liksom ikke helt er noe han driver med? Fjerdeplass, noen hundredeler fra certet:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: