Kanis skjerper seg (hvis man er tålmodig nok)

Orkan skulle demonstrere noen threadlesaker på kurset i dag, men ville heller snuse. Han fikk tre sjanser, og ble så båret inn og byttet ut med Lu. Etter kurset tok jeg ham ut igjen, og selv om han var veldig gira på å trene, stoppet han igjen for å snuse. Det hadde vært fremmede hunder og godbiter i hagen hans, sa han. Nok en gang bar jeg ham inn. På tredje eller fjerde forsøk (husker ikke) ventet jeg meg egentlig ikke noe som helst av ham. Men joda!

Han var HELT perfekt! Han er mer tålmodig, mer utspekulert, og mer manipulerende enn jeg egentlig har kontroll på. Men så lenge jeg orker å være konsekvent, særlig i hvilke krav jeg stiller til ham hvis han skal få trene, er han en fantastisk liten agilityhund ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: