Treningsplanlegging

Siden jeg er helt elendig på å føre treningsdagbok (selv om jeg har en fin en i treningsbagen, som nesten alltid er med!) skal jeg planlegge dagens trening her. Det er nemlig litt viktig at jeg gjør dette på en ordentlig måte.

Forrige uke klarte jeg å gjøre Kuling mer redd for vippa enn før. Jippi. Han var på stadiet “fin utførelse på treplanke over så høyt oppbygget stubbe+jordsekk som jeg kunne få til her hjemme”. Mye bevegelse, lite lyd. Ganske godt utgangspunkt. Og så klarte jeg å sette oss flere steg tilbake, ved å være uforsiktig med ny (lav) vippe med mye mer lyd i. IdiotIngerid!

I dag skal vi ta med diverse polstring, bruke den store røde jollyballen, og en klikker. Faktisk. Vi skal begrense oss til saker han gjør med STOR entusiasme, og vi skal trene korte økter. Dessuten skal vi filme, så jeg ikke gjør noe dumt som jeg ikke tør å legge ut etterpå. Basta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: