Norsk agility går baklengs inn i fremtiden.

Annica har skrevet et innlegg som du virkelig bør lese:
http://annicav.wordpress.com/2011/11/02/agility-utan-invandrare/

5 Comments on “Norsk agility går baklengs inn i fremtiden.

 1. Men herregud! Ingen belønning utenfor ringen? Hvor skal det da være? X antall meter fra ringen? Disker en dommer meg for noe slikt holder jeg meg til de utenlandske dommere er takk!

  Like

 2. Jeg har bestemt meg for å i utgangspunktet boikotte norske dommere, unntatt noen få. Kommer til å maile aktuell dommer og spørre hva de praktiserer, før jeg velger om jeg melder meg på. Fakisk. Selv om det kanskje innebærer å måtte la være å stille på noen av de få konkurransene som ikke er så langt å reise til herfra. Det er faktisk ikke verdt det, å drepe agilitygleden hos hundene mine. Fy pokker at idioter skal få bestemme! Jeg er så SINT!

  Like

 3. Flaut! Og merkelig siden en ønsker å se på agility som idrett. Og ingen av de idrettene jeg kjenner til, krever noe mer enn at man har bodd en bestemt periode (varierer i friidrett, svømming og sjakk i hvert fall) i landet.
  Glad jeg har plukket meg ut en del danske og svenske stevner neste år, stevner som går samtidig som norske. Slik kan jeg fortsatt få delta i “glad-agility”

  Like

 4. Jeg kommer nok til å løpe for norske dommere også så om det vil diske meg fordi jeg belønner bikkja mi – so be it! Men blir vel mer problematisk dersom det blir rødt kort. Nei fy pokker!

  Jeg er ikke så veldig flink til å følge med på regler eller å engasjere meg skal jeg ærlig innrømme men da er det godt å ha bloggere som deg å følge som holder meg oppdatert Ingerid!

  Tror flere av mine fellow agilityvenner føler på samme måte som meg om dette….

  Skal ta opp dette på neste møte for agilityuken2012 for ønsker ingen dommere som praktiserer dette!

  Like

 5. Bra, Isabelle, for agilityuken har jeg virkelig lyst å reise på.
  Og Thomas – nok en grunn til å ønske seg tilbake til Follo. Litt mer praktisk å reise til Sverige derfra. Eller tilbake til Svierge for den sakens skyld, utrolig nok konkurrerte jeg ikke der mens jeg bodde i Hällefors…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: