Løpende felt og tunneltull!

Grunnen til at kamera og bom sto fremme i går, var egentlig at jeg skulle filme Orkans løpende felt. Da jeg trodde at RC trenger mindre vedlikehold enn stoppfelt tok jeg nemlig stygt feil. Orkans felt er ikke like fine som de en gang var…

Men det var igrunn helt andre ting som bød på større problemer, å få ham til å gå gjennom tunnelen i stedet for å springe oppå den, for eksempel. GAH! Hva skal man si? Livet blir ikke kjedelig med en Orkan i huset, i hvert fall…

8 Comments on “Løpende felt og tunneltull!

 1. Begge bakben nedenfor midten av feltet, har jeg brukt som hovedkriterium. Men Jeg vil helst ha bakbena spredt ut også, noen av de han gjorde i går var enten med frambeina eller med samlede bakben… Synes du jeg er for streng?

  Han har faktisk fått feltfeil på konkurranse to ganger i år… En på å hoppe av på siden av mønet, og en rett frem av bommen som jeg ikke har film av, så jeg vet ikke hva han gjorde…

  Like

 2. Det var jo oppløftende 😀

  (Nå skall jeg bare forklare ham at man ikke skal stoppe på feltet hvis jeg er langt bak. Han travet ned i posisjon og ble stående, akkurat som om jeg hadde lært ham stoppfelt? Tok det ikke med på videoen, men… Tro om han har observert storebrødre med svart pels?)

  Like

 3. Enig med Fanny, Silvia hadde ikke vært misfornøyd med dem:) Det var viktig for henne at feltene ble bra selv om hun sto, løp forbi eller svingte:) så vær fornøyd med dem du:))

  Lise Hansen

  Like

 4. …nå er de altså ikke så veldig bra hvis jeg står igjen bak, men det vet jeg jo om så i første omgang (og kanskje permanent med Orkan, hvis jeg ikke gidder å fikse det) så får jeg heller bevege på meg :-p

  Hyggelig å høre at det ser godkjent ut! Får bare håpe at dommerne er enige. Ikke så glad for at vi har fått noen feltfeil i år…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: