Mø(r)k(k)-lei

Jeg er skikkelig lei, sur og ‘uffer’ (egendesignet ord om følelsen av “uff”). Har brukt en vakker solskinnsdag til å ligge på sofaen og ikke orke, og nå er det høstmørkt og fuktig ute. Kanskje best å bare gå og legge seg og håpe på en bedre morgendag, men jeg skal spise litt middag først.

Har tent alle stearinlysene jeg kom over, men det hjelper egentlig ikke. Det er fire måneder til det er like lyst igjen, og jeg gruer meg. Om vinteren blir jeg både trøttere, får mer vondt, og alt det der. Dritthøst! Og drittvinter! (med mindre vi får fint skiføre, da kan faktisk vinteren være litt ok likevel…)

One Comment on “Mø(r)k(k)-lei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: