Bris på Kløfta


Bris var ganske trykket av miljøet i hallen. Mye bråk, veldig trangt om plassen, dårlig lys – tja uvant for henne. Hun er jo ikke verdens tøffeste, så det syntes på farten og engasjementet. Slalåminngangen i hoppløpet synes jeg virkelig hun burde tatt, det var ikke vanskelig. I agilityløpet ville hun ikke gå på bommen, var vel redd for at det skulle være nok en vippe…

Jeg prøver å si til Sigurd at dette egentlig er ganske bra, selv om ikke alt klaffer på én gang. Men han blir demotivert. Så nå håper jeg for det første at han vil fortsette å konkurrere til våren, og at Bris blir litt tøffere. Hun har jo forandret seg mye (til det bedre!) det siste året, og jeg tror absolutt at det hun slet med denne helgen er sånt som ordner seg med litt rutine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: