Lekehelikopter uten fjernkontroll…

Lørdag konkurrerte jeg og Orkan på Kløfta, Stovner hundeklubb. Dommer Jan Egil Eide. Ingen store resultater, vi disket rett og slett begge løpene. Banene var vanskelige, trange, og handlet veldig mye om hvilke hinder man ikke skulle ta. Sånt blir litt plundrete med Orkan, vi er rett og slett ikke så veldig flinke til det. Riktignok var det ikke de typiske vanskelighetene som felte oss, men likevel. Forøvrig var det ikke særlig mange andre som fikk det til heller, i agilityklassen var det ingen feilfrie.

Orkan var helt rar. Det føltes som å gå agility med et fjernstyrt lekehelikopter, bare at jeg ikke hadde noen fjernkontroll. Han freste rundt i lav høyde, fullstendig uten å ha med seg hodet. Det likner ham virkelig ikke. Er det én ting Orkan ikke er, så er det useriøs! Jeg ble helt paff, faktisk.

Ikke særlig bra generalprøve til NM, at Orkan virkelig ikke brydde seg om at jeg var der ute på banen i det hele tatt. Det eneste som kan sies positivt, er at Orkan så ut til å ha det kjempemoro utpå der (i motsetning til meg…).

Snurr film! (Jeg hade ikke særlig lyst å legge ut denne filmen, men siden jeg prøver å ikke være en kjedelig positivblogger, så…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: