Lightning Process

Jeg må med ujevne mellomrom forsvare at jeg ikke har lyst å bruke masse penger på et LP-kurs. Først og fremst vil jeg ikke fordi jeg tror jeg vil bli mer syk av det, men det finnes flere grunner. De fleste er godt forklart (og dokumentert) her:

http://blog.tjomlid.com/?p=2961

6 Comments on “Lightning Process

 1. Jeg skal ærlig innrømme at blond som jeg til tider kan være forstod lite da jeg leste LP-kurs (i tro om det var snakk om lydighet som LP betyr for meg), men har lest meg gjennom blogginnlegget det er referert til og det burde virkelig “set the record straight” for folk som lurer på hvorfor du ikke ønsker å kaste bort penger på LP kurs.

  Er noe for godt til å være sant er det ofte det.

  (Har lært mye om ME/CFS gjennom bloggen din. Nå er jeg ikke lengre så uvitende og går rundt å tror dette er noe psykisk, som jeg skal ærlig innrømme jeg gjorde før).

  Like

 2. I don't blame you, har lurt innimellom selv. Hvis ingen finner noe galt med kroppen min, kanskje det bare er hodet da, liksom?

  Men det hjelper ikke i lengden å behandle hodet hvis det er kroppen det er noe galt med, så det er litt fortvilende at over halvparten av norske leger tror ME er en psykisk sykdom. Jeg blir ikke friskere av det, mener jeg…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: