Ukens triks?

Jeg har tenkt, lenge, helt siden jeg fikk Kuling tror jeg, at jeg skulle ønske jeg tok meg selv i kragen og shapet mer med hundene. Orkan fikk lære veldig mye ulike triks og kroppskontrolløvelser, Storm kan veldig mange tøffe partytriks, men Kuling kan egentlig bare de mest nødvendige grunnferdighetene. Kanskje litt fordi særlig Kuling (men de andre også) ikke er særlig flinke til å sitte rolig og se på at en annen får trene…

Et onlinekurs hadde vært greia. Da måtte jeg trent. Men… Ikke har jeg funnet noe onlinekurs som fyller akkurat dette behovet, og ikke har jeg spesielt lyst å betale for et heller. Men kan vi ikke lage vårt eget? Kan vi ikke gå sammen et par stykker og lage video av et triks per uke? Så legger vi det ut, og linker i kommentarfeltet. Si at vi har en liten premie for den som får det til først, eller til alle som rekker det i løpet av uken. Eller bare masse cred. Eller noe sånt. Hvem vil?

Orkan vinker

12 Comments on “Ukens triks?

 1. Litt gøy om vi prøver forskjellige varianter, men de triksene jeg har trent inn før, kan jeg jo tipse med hvordan jeg gjorde det. La ut ganske mange videoer av Orkans innlæring av triks, fra start til slutt. Blir du med?

  Like

 2. Det låter som en kul idé – och speciellt nu när vintern väl snart är här… Jag har varit med i en sån grupp tidigare, men då hade jag ingen kamera så det fungerade inte. Dock är jag inte så duktig på att använda den jag har, men det kan väl övas upp. :-)Bra initiativ!

  Like

 3. Kult! Inkludert to på facebook tror jeg vi kan konkludere med at vi er mange nok? JEg lager en kategori her i bloggen, og en aldri så liten forklaring for uinnvidde. I mellomtiden kan dere gruble på hvilket triks vi skal starte med? Vi vil vel alltid risikere at noen kan trikset fra før, men da kan de lage en instruksjonsvideo med ekstra vanskelige variasjoner eller noe sånt 😀

  Like

 4. Jeg blir gjerne med! Som Jessica nevnte: supert i vinter-halvåret. Ett triks i uka kan bli tungt da vi er relativt grønne på shaping, men vi kan jo prøve så godt vi kan.. Kamera _kan_ bli et problem, men vi får i “værste fall” filme med mobil. Hvor ligger link til de Triksene orkan kan fra før sa du? 🙂

  Like

 5. Jeg blir gjerne med! Som Jessica nevnte: supert i vinter-halvåret. Ett triks i uka kan bli tungt da vi er relativt grønne på shaping, men vi kan jo prøve så godt vi kan.. Kamera _kan_ bli et problem, men vi får i “værste fall” filme med mobil. Hvor ligger link til de Triksene orkan kan fra før sa du? 🙂

  Like

 6. Det ligger noen på youtubekanalen min (eller langt tilbake i bloggen her, 2008 mest vel), youtube.com/ingeridklaveness

  (og neida, det er aldeles ikke umulig å få til et triks per uke, særlig ikke hvis vi velger noen som ikke er så veldig vanskelige)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: