Ukens triks – til 15. november

Ukens triks er å lukke igjen en kjøkkenskuff, en skapdør, eller noe liknende. De som har gjort dette før, kan gjøre det vanskeligere ved at hunden skal åpne skuffen først, eller ved å bruke en vanlig dør i stedet.

Dette bildet har jeg googlet meg frem til, og egenhendig stjålet. http://home.comcast.net/~helperdogsjh/Hannahpushingshutadrawer.jpg

Fristen er tirsdag 15. november.
Premie til den første som blir ferdig: liten fleeceflette (25 cm), perfekt å ha med i lommen på tur, til å belønne innkallinger, hopping på stubber og andre morsomheter med!

Premie i posten til den første som overbeviser!

Du trener, filmer og legger ut på youtube eller i egen blogg – og linker til resultatet i kommentarfeltet her. Værsågod og tren!

(Hint: bruk en target, for eksempel post-itlapp. Bestem deg på forhånd om du ønsker snute eller labb, labber kan jo skrape opp ting litt utilsiktet.)

22 Comments on “Ukens triks – til 15. november

 1. Fin premie!
  Labb har vi prøvd et par ganger, men snute er værre, alt skal slikkes på! Hånden, post it-en, skuffen… Noen tips? (Hun blir forøvrig frustrert!)

  Like

 2. Dette hadde vært gøy å være med på. Skal se om jeg får tid. Aldri lagt inn filmer da:/
  Jeg må jo lære inn å touche post-it lappen også hehe.

  Like

 3. Prøv med en helt ny target, og kanskje leker i stedet for godbiter? (hvis det smaker godbiter av hånden blir det ekstra fristende å slikke) Eller gå for labber, det funker jo det også 🙂

  Like

 4. Nei, her går jeg ikke for gull. Er treningen og det at man vet man må trene som driver meg hihi.. Verre er det å legge inn film siden jeg har null peiling på sånt. Men vi tar treningen først å ser om vi i det hele tatt klarer å få det til hehe

  Like

 5. film er ikke så vanskelig som det kan lyde. Det enkleste er å legge den på youtube (tror ikke du trenger en egen youtbekonto engang, du kan bruke facebook eller gmail (blogger er samme) såvidt jeg husker. Når filmen ligger der, henter du en embed-kode under share, og den klipper du inn i bloggposten. Ikke verre enn som så!

  Like

 6. Vi har begynt litt i dag og Cody har lært å lukke med beina. Prøvde først post-it lapp (med snute) men syns det var litt kulere når han bruker beina, han prøvde begge deler, og jeg endte opp med å belønne for bruk av beina. Må trene mer på dette for flyt og så sette på kommando, men fornøyd med dagens lille økt. dette var morsomt !!

  http://www.youtube.com/watch?v=M73tAvlVHYk

  Like

 7. Juhuuu! Gratulerer! Nå gjelder det bare at du klarer å finne embed-koden, så kan du klippe dem inn i din egen blogg også 😀

  Like

 8. Ja, jeg er skikkelig imponert 😀 Men altså, hvis du går på videoen, og så på “share”, skal det gå an å trykke frem en kode som heter “embed”. Da får du hele videoen med, ikke bare linken til den. Sånn som de ligger her i bloggen min 🙂

  Like

 9. Ah, jeg ser. Virker som om blogg.no ikke støtter youtube-filmer på den måten. Men link funker jo det også, da! Vær fornøyd med deg selv – du har fått til å legge ut film, og linke til den i bloggen. Klikk og sjokolade!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: