Hva blir neste ukes triks?

Jeg er skikkelig imponert over responsen på “Ukens triks”. Haugevis av tilbakemeldinger både den ene og den andre veien, og veldig mange videoer. Gøy! Intensjonen var vel først og fremst å inspirere meg selv til å trene mer, men det er enda morsommere å se at jeg har klart å inspirere så mange andre 🙂

Jeg utlovet premie til den første som fikk det til, og Katrine (hexo.blogg.no) var raskest. Hun får dermed en fleeceflette av meg. Har noen lyst å stille premie til neste uke? Den som donerer premien kan selv få bestemme hva som skal belønnes (først ferdig, mest fancy video, flest antall repetisjoner av tirkset i løpet av 30 sekunder, etc etc etc.). Jeg har tenkt å publisere oppgaven kl 16:00 på tirsdag, så hvis det blir en tidskonkurranse vet alle når det er lov å begynne. Vi kan selvsagt klare oss uten premiering også, men det gir jo konkurransen litt ekstra “edge”!

I tillegg lurer jeg på om noen har ønsker til hva som skal bli neste ukes triks? Bruk kommentarfeltet 🙂

4 Comments on “Hva blir neste ukes triks?

 1. Inget tips på nästa veckas, men utmaningen sprider sig, min mamma som just börjat klickerträna sina gamla hundar har lovat visa mig när de stänger lådor när jag åker hem till nyår!

  Like

 2. Jeg har vært veldig dårlig på å trene bakpartskontroll, så kanskje et triks for å bevisstgjøre bakbeina på en eller annen måte? (Helst ikke for vanskelig nå i første omgang da, siden hundene mine ikke helt har oppdaget den delen av kroppen…;))

  Like

 3. Jeg kan godt stå for premie denne gangen:) Da vil jeg belønne den som klarer å skildre innlæringsprosessen best.

  Like

 4. Kult, da er du automatisk dommer også 🙂 Og et bakpartskontroll-triks skal vi få til. I morgen kl 16 går startskuddet, altså!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: