November-takknemlig

Jeg pleier å synes at november er nederst på min liste over favorittmåneder. Jeg liker ikke det mørke, våte og kalde. Desember er unntak fordi det handler om advent, jul, levende lys, familie og venner. Januar pleier å ha skiføre med seg, og i februar går det mot lysere tider. November, derimot, er gjørmete, ensom og mørk.

Derfor er jeg ekstra takknemlig for at det var sol ute i dag. Det har ikke regnet på en uke, himmelen er lys, og gårdsplassen er nesten ikke sølete. Hundene og jeg kan gå ut i hagen og leke med noen agilityhindre, eller vi kan ta på oss fjellstøvler og forsvinne ut i skogen en time. Og tenk, vi er allerede halvveis i november!

Jeg som gruet meg til en mørk og møkkete måned, har faktisk fått over all forventning 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: